AV Sparta / Nieuws / 2018

2018

Nieuws uit 2018

Elf medailles op NK Estafette ma 1 oktober, 0:59

Het jaarlijkse NK Estafette in Amstelveen heeft Sparta elf medailles op geleverd: zes zilveren, vijf bronzen, en een clubrecord. Helaas lukte het afgelopen weekend geen van de teams om een nationale titel mee naar huis te nemen.

Data Cross Competitie vr 28 september, 12:54

De Haagse Cross Comptitie is een jaarlijkse samenwerking tussen Olympus '70, AV '40, Haag Atletiek en Sparta. Het geeft alle Pupillen en BCD-junioren van deze verenigingen de kans om crosscompetitie te lopen met vier wedstrijden en een eindklassement.

Chinezen na de Peace Night Run zo 16 september, 18:01

Iedere donderdag na de Peace Night Run gaan we chinezen, en wel bij Fong Shou aan de Leyweg.

Schrijf je nu in, en zorg dat je er bij bent op donderdag 27 september om 19:00

Meisje D vierde, Jongens D achtste van Nederland zo 9 september, 23:37

De Competitie Finale voor CD-junioren, die afgelopen zaterdag in Gorinchem werd gehouden, was enerverend. Toen alle resultaten uiteindelijk op juiste wijze waren opgeteld, waren de Meisjes D van Sparta vierde geworden en de Jongens D achtste.

Schitterende oogst op D-Spelen ma 3 september, 12:24

Drie keer goud, drie keer zilver en twee keer brons: dat was afgelopen zondag de prachtige oogst voor Sparta op de D-Spelen, het officieuze NK voor D-junioren.

Specialisatietraining hoogspringen in het Zuiderpark di 21 augustus, 11:46

Mijn naam is Jören Oosterlaken, Iedere woensdag vanaf 19:00 geef ik hoogspring training. Wil je je graag verder specialiseren in het hoogspringen, ben je D2 of hoger, of heb je een PR van minstens 1.25m? Kom dan op woensdagavonden naar de hoogspring training in het Zuiderpark. We gaan serieus aan de slag maar zorgen natuurlijk ook voor veel plezier tijdens de training. Mocht je interesse laat het mij weten. 

Sportieve groet en je zie je op de hoogspringmat!

Inschrijving najaar geopend zo 22 juli, 19:15

De inschrijving voor de drie baanwedstrijden die Sparta in het najaar organiseert, is geopend. Op vrijdag 24 augustus is er een Instuif in het Zuiderpark, die open staat voor alle categorieën. Op zondag 23 september is er een pupillenwedstrijd in Voorburg en het seizoen wordt afgesloten met de clubkampioenschappen, die op zondag 7 oktober in het Zuiderpark worden gehouden. Inschrijving voor deze drie wedstrijden is gratis voor leden van Sparta.

Theo Sijbrandij 80 jaar jong vr 13 juli, 11:33

Voor zijn 80-ste verjaardag is Theo Sijbrandij door groep 1 verrast met een etentje.

Theo Sijbrandij tot erelid van AV Sparta benoemd wo 4 juli, 23:58

Trainer/coach Theo Sijbrandij viert zijn 80e verjaardag. Het bestuur heeft van deze feestelijke gelegenheid gebruik gemaakt om de jarige veteraan -die al ca 40 jaar actief is bij AV Sparta- in het zonnetje te zetten. Tot zijn eigen verrassing kreeg hij niet alleen bloemen en gelukwensen voor het bereiken van deze mijlpaal, maar ontving hij tevens het erelidmaatschap van AV Sparta.