AV Sparta / Nieuws / 2017 / Spartabaan Zuiderpark vanaf dinsdagavond 5 september weer in gebruik

Spartabaan Zuiderpark vanaf dinsdagavond 5 september weer in gebruik

Spartabaan Zuiderpark vanaf dinsdagavond 5 september weer in gebruik

We hebben even geduld moeten hebben, maar a.s. dinsdag vindt de keuring plaats van de nieuwe atletiekbaan. We verwachten geen schokkende dingen hieruit, dit betekent dat we op de dinsdagavond weer gebruik kunnen maken van de baan.

Op de woensdag kunnen dan ook de pupillen en junioren weer op de baan rennen. Voor de jeugdtrainers was het toch wel een hoop improviseren geweest de afgelopen maanden.

Veel dank aan voetbalvereniging HPSV waar we elke maandagavond terecht konden.

Uiteraard ook veel denk aan de gemeente Den Haag. Naast een acht rondenbaan, hebben we een nieuwe discus- en kogelslingerring, hoogspringmatten en een nieuwe polsstokspring installatie inclusief een mat gekregen.

Onder de baan zit er tevens een elektronische tijdwaarneming voor de sprinters.

Gebruikstijden

We krijgen ook een nieuwe gebruiker van de baan. De HALO studenten zullen overdag gebruik maken van atletiekfaciliteiten. Wij kunnen nog steeds gebruik maken van de baan tijdens elke werkdag vanaf 18.00u en in het weekend.

Op andere tijdstippen mogen wij geen gebruik maken van de atletiekbaan.

Clubkampioenschappen

De officiƫle baanopening doen we tijdens de clubkampioenschappen op zondag 1 oktober. We zullen voorafgaand aan de training van de pupillen op de woensdag nog wel een ludieke opening doen.

De uitbouw van het materiaalhok gaat er nog steeds wel komen. We hopen dat we hiermee nog dit jaar kunnen starten. We houden jullie hiervan op de hoogte.

De verbouwing aan de kleedkamers hopen we te starten als de aanbouw af is.

Tevens zijn we nog bezig om het dak vol met zonnepanelen te leggen. Hiermee zijn we straks klimaat neutraal en de extra elektriciteit verkopen we straks door aan de buurt.

Jullie zien, er staat nog genoeg op stapel, maar eerst weer lekker rennen op de baan!!

Sportieve groeten,

Bestuur AV Sparta

IMG_2236
IMG_2243