AV Sparta / Nieuws / 2017 / Sparta gaat verbouwen en vernieuwen

Sparta gaat verbouwen en vernieuwen

Op maandag 17 april (Tweede Paasdag) gaan we “een uitzwaaidag” organiseren voor “de oude baan” in het Zuiderpark. want daarna kunnen we er vier maanden lang geen gebruik meer van maken. Daarnaast proberen we ook zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de renovatie van de kleedkamers en de aanbouw van de opslagruimten. De activiteiten voor deze dag op een rijtje!

Vanaf dinsdag 18 april 2017 kunnen we geen gebruik meer maken van de Spartabaan in het Zuiderpark. Over vier maanden krijgen we er een acht rondenbaan voor terug. Volgende week horen alle leden waar de trainingen dan gegeven worden. Voor de meeste groepen zal dit overigens gewoon in het Zuiderpark zijn.

Naast de verbouwing aan onze baan willen we ook de kleedkamers gaan renoveren en zullen we meer opslagruimten creëren voor onze materialen.

Voor deze renovatie ontvangen we subsidie van de gemeente en zijn we op zoek naar sponsoren. Ook willen we aan de leden vragen om mee te doen met de actie “Help Sparta mee vernieuwen”.

Op maandag 17 april (Tweede Paasdag) gaan we “een uitzwaaidag” organiseren voor “de oude baan”. Daarnaast proberen we ook zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de renovatie van de kleedkamers en de aanbouw van de opslagruimten. De activiteiten voor deze dag op een rijtje!

Programma “Help Sparta mee vernieuwen”

Tijd Onderdeel
12.00u - 16.00u Spellenkaart + luchtkussen (€ 5,- voor een kaart)
13.00u - 15.00u Sponsor estafette marathon (Deelname minimaal € 25,-) Subdoel: lopen van een wereldrecord op de marathon
15.15u - 16.15u Touwtrektoernooi 5 tegen 5 (€ 25,- per team)
16.15u – 16.30u Loterij + Veiling
  • Support Act

Poging tot het verbeteren van het wereldrecord op de marathon

Het hoofdprogramma is dat we gaan proberen het wereldrecord te verbeteren op de marathon, dit gaan we doen in estafette vorm. Iedereen mag een rondje lopen op de Spartabaan. Enige eis is dat je minimaal € 25,- sponsorgeld moet ophalen. In totaal moeten er 105 rondjes gelopen worden.

Wil je een rondje meelopen? Geef je op, stuur een e-mail naar verbouwen@avsparta.nl. Van jong tot oud kan je je opgeven!!

Doe mee aan de Oud-Hollandse-spelletjes en spring op een mega grootluchtkussen

Voor € 5,- kunnen de pupillen en junioren een spellenkaart kopen. Hiermee kan je de hele middag allerlei spellen doen op het middenterrein en er is een megagroot luchtkussen. Overigens zijn vrienden en vriendinnetjes ook van harte welkom om mee te doen.

Trek Sparta naar nieuw! Een potje touwtrekken

Wie heeft het sterkste team? Geef je als team op en laat zien wie de meeste spierballen heeft. Een inschrijving voor een team kost € 25,-. Enige voorwaarde; in een team moeten minimaal twee dames zitten. Team aanmelden? Stuur een e-mail naar verbouwen@avsparta.nl.

Koop een stukje baan op de Spartaanse Veiling

Wie koopt het eerste stukje atletiekbaan. Het cijfer 1 zullen we uit de baan “frasen” en wordt geveild! Hierna kan iedereen voor € 10,- een stukje baan kopen. Tevens vindt er een loterij plaats. Voor € 2,- zijn er loten aan de bar te koop.

Heb je toevallig iets voor de loterij aan te bieden? Laat het ons weten, stuur een e-mail naar verbouwen@avsparta.nl.

We zien jullie graag op de Sparta baan op maandag 18 april!

Met feestelijke groeten,

De Feest commissie