AV Sparta / Nieuws / 2014

Nieuws uit 2014

Nieuwberichten uit 2014

Vrijwilligers dag en Spartafeest voor alle leden op zaterdag 26 september 2015 wo 2 september, 22:41

Op zaterdag 26 september worden alle vrijwilligers van AV Sparta in het zonnetje gezet. Vanaf 13.00u tot 20.00u krijgen alle vrijwilligers een mooi afwisselend programma voorgeschoteld in het Zuiderpark. Het programma houden we nog wel even geheim.
Vrijwilligers kunnen zich nog tot en met 20 september opgeven voor de vrijwilligersdag voorafgaand aan het feest. Opgeven kan via vrijwilligers@avsparta.nl

Op dezelfde dag zijn vanaf 20:00 ook alle Spartaleden met partner uitgenodigd. Een te gekke band en DJ zorgen zeker weten voor een super gezellige avond.

Ruimte voor jongste pupillen in Voorburg di 23 december, 8:49

Het bestuur heeft besloten om de tijdelijke ledenstop op locatie Voorburg (Westvliet) voor de categorie pupillen deels op te heffen. Voor de geboortejaren 2006 t/m 2008 is er weer ruimte om te komen proef trainen en lid te worden. Voor de geboortejaren 2004 en 2005 (A pupillen) blijft de ledenstop nog gelden. In februari word bekeken of ook hier de stop eraf kan.

Update: Per 6 maart 2015 is de ledenstop bij de A pupillen opgeheven en kunnen zij weer komen proef trainen en lid worden.

19/20 december 2014 een weekend vol mooie prestaties ma 22 december, 17:59

Een weekend vol mooie prestaties

In memoriam Luc de Haan wo 17 december, 22:47

Tot ons verdriet ontvingen wij het bericht van het overlijden van ons erelid Luc de Haan in de leeftijd van 95 jaar. Met het overlijden van Luc is een monument binnen de vereniging weg gevallen.

Zaaltraining voor D junioren Zuiderpark zo 14 december, 20:26

Na de kerstvakantie gaan de D junioren 1 dag in de week in de zaal trainen. Net als vorig jaar kunnen we terecht in de gymzaal van de Rosa school. De maandag training vindt plaats in de zaal van 19:45 uur tot 20:45 uur. De eerste training in de zaal start direct na de kerstvakantie op maandag 5 januari.

(Assistent) pupillentrainers gezocht / cursus za 13 december, 15:33

We zijn voor beide locaties nog steeds op zoek naar mensen die het leuk vinden om te assisteren of zelfstandig training te geven aan de pupillen. Lijkt je dit leuk dan is nu een mooie kans om te starten. Want er is de mogelijkheid direct aan te sluiten bij de assistent trainerscursus die word gegeven bij Sparta.

Informatie jeugdtrainingen kerstvakantie do 11 december, 13:55

Tijdens de kerstvakantie zijn er op locatie Zuiderpark geen reguliere pupillen en junioren trainingen. Op locatie Voorburg gaan de trainingen deels wel door. Lees verder voor meer informatie

CPC cursus Sparta Westvliet gestart ma 8 december, 23:02

De CPC-cursus is zaterdag 6 december in Voorburg van start gegaan.

Nieuwe junioren trainers za 6 december, 10:41

In Voorburg lopen weer een paar ┬┤nieuwe┬┤ gezichten rond op de baan. Op de maandagavond geven Ben van der Kleij en Edwin van Rijswijk training aan de DC en D junioren. Tijd om hen even kort voor te stellen.

AV Sparta zoekt vrijwilligers do 4 december, 0:29

AV Sparta is een club die nog steeds groeiende is in het aantal leden. Hier zijn we ontzettend blij mee en trots op. Maar om alles in goede banen te blijven leiden hebben we veel meer vrijwilligers nodig. Wij doen bij deze dan ook een oproep aan alle atleten en ouders binnen Sparta of je bereid bent om af en toe wat hand-en-span-diensten voor de club te doen.