AV Sparta / Nieuws / 2013 / Spartanen behalen elf top 3 noteringen in Delft

Spartanen behalen elf top 3 noteringen in Delft

Spartanen behalen elf top 3 noteringen in Delft

Er kwamen vandaag weer veel Sparta atleten aan de start bij de 2e cross van de Haagse Cross Competitie in Delft. De pupillen en junioren deden het goed met maarliefst elf top 3 noteringen!

De pupillen liepen 2 ronden op en rondom de atletiekbaan van AV40 over een afstand van 1000 meter. Bij de meisjes pupillen C en mini won Denice van der Voorn ook deze tweede cross. Jim van Enk werd knap tweede bij de jongens B .

Nila ging als een speer 

Onder toeziend oog van pupillentrainers Job, Michiel, Leo en Luc liep Nila Knoester een ijzersterke race en was met overmacht de sterkste bij de meisjes pupillen B. Bij de jongens pupillen B behaalde Pablo Blanco een fraaie tweede plek met vlak daarachter Manish Gerse op plaats drie. 

Justin weer snel bij jongens A1e jaars

Justin van Dooren is pas net lid van Sparta, maar liet weer zien goed te kunnen crossen en werd tweede bij de jongens pupillen A1. En Chameiro Stelk liep ondanks zijn wel hele korte warming up naar plek drie!

Start A2 jongens in Delft (foto: Arjan)

Grace Ann Pronk eindigde als tweede bij de meisjes D2 en Yara Baan werd hier derde. Bryan Pronk won na 3000 meter bij de jongens C met achter hem op plek drie Issam Er-Rabhi. Ook de junioren kregen de aanmoedigingen van de aanwezige trainers Denny, Vincent en Daniel.

Clubklassement 

In het clubklassement wat wordt bijgehouden nemen we nu na twee wedstrijden een vierde plaats in met 41 punten. HAAG staat net voor ons met 47 punten en Olympus 70 en AV40 hebben respectievelijk 63 en 64 punten.

Alle Sparta pupillen en junioren hebben weer hun stinkende best gedaan dus de aanwezige fans en trainers konden trots zijn. Meedoen en plezier hebben, blijft het belangrijkste!

Totaaluitslag en vervolg

De complete uitslagen en tussenstand van de cross vind je bij de uitslagen pagina op deze website.

De volgende cross is een thuiswedstrijd voor ons in het Zuiderpark op zondag 12 januari. Tot dan!