AV Sparta / Nieuws / 2013 / Clubtenue verkrijgbaar in Sparta kantines

Clubtenue verkrijgbaar in Sparta kantines

Draag het AV Sparta clubtenue !!

Tijdens wedstrijden wil je natuurlijk het fraaie geel/zwarte AV Sparta clubtenue dragen en bij jeugdwedstrijden is het zelfs verplicht. Ben je net lid of uit je clubtenue gegroeid, kun je de clubkleding passen en kopen in de kantines op het Zuiderpark en op Westvliet. Lees verder voor meer informatie.

Artikelen en kosten

De volgende artikelen zijn verkrijgbaar voor de jeugd in de kantine:

  • T-shirt met mouwtjes - 25 euro *
  • Singlet zonder mouwtjes -  22.50 euro  * 

      * Bij aanschaf direct contant en gepast te betalen

Je hoeft hiervoor dus niet naar de winkel van onze kledingsponsor Run2Day. Bij het clubtenue hoort een zwarte korte broek of korte strakke tight. Deze is niet te koop in de kantine, maar wel makkelijk verkrijgbaar in sportzaken.

We streven ernaar de t-shirts en singlets op voorraad te hebben liggen, maar in sommige gevallen, moet het besteld worden bij onze leverancier. Doordat we niet voor elke bestelling onze leverancier  bellen, duurt dit langere tijd, houd hier dus rekening mee!

Verkooptijden voor jeugdatleten

In het Zuiderpark regelt Diana de Kleijn de verkoop. Zij is op woensdagavonden aanwezig van circa 19.00 tot 21.00 uur. Als je niet naar de club kan komen of Diana niet treft, kan je haar ook een mail sturen via:  dianadekleijn@gmail.com of bellen op 070-3679766.  

Op Westvliet regelt Nynke van Zorge de verkoop. Zij is op maandagavond aanwezig van circa 18.00 tot 19.00 uur. Als je niet naar de club kan komen of Nynke niet treft, kan je haar ook een mail sturen via:  voorburg-secretaris@avsparta.nl .