AV Sparta / Nieuws / 2013

Nieuws uit 2013

Nieuwberichten uit 2013

Tijdschema HCC (12 januari) di 31 december, 13:52

Op 12 januari staat de 3e cross van de Haagse Crosscompetitie op het programma. Deze wordt gehouden bij Sparta. Plaats is het Roggeveld in het Zuiderpark. Start van het eerste onderdeel is om 12 uur.

Volg AV Sparta op Twitter en Facebook vr 27 december, 11:57

Je kunt Atletiekvereniging Sparta ook volgen via Twitter en Facebook. Nieuwsberichten, uitslagen en foto´s vind je dan direct in je timeline!

Overlijdensbericht wo 18 december, 23:08

Onverwacht is na een kortstondige ziekte Elly Jansen, vrouw van Louis Jansen, overleden. Zowel El als Louis zijn langdurig lid geweest van Sparta.
El is maar 71 jaar oud geworden. De crematieplechtigheid wordt op vrijdag 20 december om 11.45 uur gehouden in de aula van crematorium Nieuw Eykenduinen, Kamperfoeliestraat 2b te Den Haag gehouden.

Wij, Spartanen, wensen Louis en familie sterkte met dit verlies.

Jeugdtrainingen in Kerstvakantie wo 18 december, 19:50

Op woensdag 25 december en woensdag 1 januari is er geen training voor de jeugd in het Zuiderpark. Alle andere jeugdtrainingen vinden tijdens de kerstvakantie plaats op de baan. De gymzaal is de gehele kerstvakantie gesloten.

In Voorburg gaan de trainingen op maandag 23 en 30 december gewoon door. De zaaltrainingen op donderdag 26 december en 2 januari komen voor alle groepen te vervallen.

Sparta’s nieuwjaarsrecepties in Voorburg en Den Haag di 17 december, 23:41

Bij Westvliet Voorburg zal de nieuwjaarsreceptie op maandag 6 januari na de jeugd- en seniorentrainingen worden gehouden.

Een dag later, dinsdag 7 januari zal de nieuwjaarsreceptie in het clubgebouw van het Zuiderpark Den Haag worden gehouden, ook aansluitend op de trainingen.

Het bestuur hoopt op beide avonden bij een drankje en een hapje veel leden te ontmoeten.

Sparta atleten weer super tijdens indoor Olympus 70 di 17 december, 10:36

In een weekend dat vol stond met Indoorwedstrijden voor pupillen en junioren bij Ilion, Hellas en Hylas, sneuvelde bij Olympus 70 weer meerdere clubrecords van AV Sparta. Lees verder voor het complete verslag.

Spartanen behalen elf top 3 noteringen in Delft zo 8 december, 17:04

Er kwamen vandaag weer veel Sparta atleten aan de start bij de 2e cross van de Haagse Cross Competitie in Delft. De pupillen en junioren deden het goed met maarliefst elf top 3 noteringen!

Basketbal clinic ABC Junioren in Voorburg za 7 december, 19:31

Basketbalcoach Rodney Carrilho van The Jumpers in Den Haag verzorgde een basketbal clinic voor AB junioren op donderdag 21 november.  Ontzettend interessant! Een hele training  lopen …… maar met een basketbal in de hand, op de vloer en in de lucht. Lees verder en bekijk de beelden.

Spartanen naar Delft voor 2e cross HCC vr 6 december, 14:21

Zondag 8 december is de 2e cross van de Haagse Cross Competitie bij AV40. Na de cross bij HAAG Atletiek door de duinen, ligt er nu een uitdagend vlak parcours klaar in Delft.