AV Sparta / Nieuws / 2012

Nieuws uit 2012

Nieuwberichten uit 2012

Maayke loopt nieuw clubrecord op de 60m wo 26 december, 23:55

Maayke Tjin A-Lim heeft op 23 december tijdens de indoorwedstrijd in Amsterdam het clubrecord op de 60m bij de Meisjes C verbeterd tot 8.02sec.

Lars Schols wint in Zoetermeer za 15 december, 18:37

Tijdens pupillenwedstrijden in Zoetmeer wist Lars Schols vandaag de meerkamp bij de jongens pupillen A2e jaars te winnen. Een tweede plaats in deze categorie was er voor Rob Lugtenburg en ook bij de jongens pupillen A1e jaars werd er goed gepresteerd door Sparta!

RUNSAFER project zoekt hardlopers za 15 december, 12:20

Het  Institute of Biomechanics of Valencia is bezig met een onderzoek (RUNSAFER) om met een sensor in de schoen en een mobile app het risico op blessures in te schatten. Ze vragen hardlopers om een (engelstalige) questionnaire naar hun voorkeuren in te vullen. 

Hidde Dungelmann en Eline van Ruijven winnen Light in the Night Kidsrun za 15 december, 10:38

Bijna 250 kinderen startten op vrijdag 14 december na het startschot van wethouder Mijdam de zesde Light in the Night Kidsrun. Ze hebben allemaal een knipperende kerstmuts op, net als de vele vrijwilligers. Het sfeervolle evenement van 2,4 km start en eindigt op de atletiekbaan van AV Sparta afdeling Voorburg.
Hidde Dungelmann van de St. Maartensschool uit Voorburg komt met een ruime voorsprong in 9.39 als eerste over de finish. Eline van Ruijven van de Maerten van den Veldeschool uit Stompwijk komt 6 seconden later als eerste meisje binnen.

Dankbetuiging Martijn Zonderop vr 14 december, 23:49

Van Bram en Jannie Zonderop ontvingen we deze dankbetuiging.

Verslag 3e crosswedstrijd Holland Midden A.V.Gouda op 8 December 2012 do 13 december, 19:20

De jeugd Mila groep Voorburg heeft goed gepresteerd in de Gouda Stroopwafel cross.
Het was stralend winterweer met nog veel sneeuwbedekt parcours wat het bijzonder maakte.

Maayke en Bryan snel bij indoorwedstrijd in Naaldwijk wo 12 december, 17:17

Tijdens de indoorwedstrijd van 9 december in Naaldwijk heeft Maayke Tjin A-Lim het Sparta indoorrecord op de 60m geƫvenaard. Zij liep de 60m in 8.09 sec. Snel was Maayke ook op 60mhrd waar zij een tijd van 9.09 sec kreeg toegewezen, ook een clubrecord.

Bryan Pronk was ook heel snel op de 60m met 7.59 sec., nog maar 0.03 sec boven het huidige Sparta indoorrecord uit 1989. En dat in zijn eerste indoorwedstrijd van het seizoen. Door zijn deelname aan de regiotraining sprint heeft hij niet eerder aan wedstrijden kunnen meedoen.

Inschrijven voor de Sparta jeugdcross kan nog! do 6 december, 17:08

Op zondag 16 december is er een leuke crosswedstrijd bij AV Sparta in het Zuiderpark. Ook jij kunt hier nog aan meedoen. De cross is voor alle pupillen, D, C en B junioren over een fraai parcours in het park. Schrijf je dus snel in!

Sinterklaas op bezoek bij Sparta do 29 november, 17:10

Maandag was er op de Sparta baan in Voorburg hoog bezoek. Sinterklaas bezocht samen met twee pieten de pupillentraining. Na een rondje hardlopen en kogelstoten met de pieten had Sinterklaas ook nog een klein cadeau meegenomen voor alle kinderen!

Winst voor Jochem van Westing in Zoetermeer zo 25 november, 13:19

Tijdens indoor wedstrijd bij Ilion in Zoetermeer heeft Leidschendammer Jochem van Westing de winst gepakt bij het kogelstoten voor de jongens C. Hij verbeterde zijn persoonlijk record met 43 centimeter tot 11.11 meter.