AV Sparta / Nieuws / 2011

Nieuws uit 2011

Nieuwsberichten uit 2011

Jeugdkamp 2012 wo 4 januari, 20:50

Van 30 maart tot en met 1 april gaan de pupillen en DC-junioren weer op jeugdkamp! Binnenkort kun je inschrijven via de website. Ook komt er dan meer informatie.

Hou de website in de gaten, VOL is VOL!!

Jeugdtraining op locatie Westvliet di 20 december, 22:49

Er is geen jeugdtraining op locatie Westvliet van 24 december tot 8 januari.

Het trainersteam wenst iedereen prettige feestdagen.

Bestelde trainingsjasjes en t-shirts liggen klaar bij Run2Day! wo 26 oktober, 9:09

Heb je een trainingsjasje of t-shirt besteld? Dan ligt je bestelling klaar bij Run2Day.

Wintertraining in de zaal van start di 11 oktober, 20:33

Afgelopen maandag is de sprongkrachttraining in de zaal weer gestart. Alle A/B junioren en senioren baanatleten kunnen op deze training hun sprongkracht en fysieke conditie verbeteren. De training word gegeven door Arjan van der Voort en is in de gymzaal aan de Edamstraat / Castricumpad op maandagavonden van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Promotieactie Molen De Vlieger do 6 oktober, 22:11

In dit jaar van "Leve de Molens"....(cultuurjaar-molens Provincie Zuid-Holland) promoten wij molen De Vlieger in Voorburg extra!

Dit in het bijzonder ook door onze deelname aan de fotowedstrijd van de Vereniging de Hollandsche Molen.

Verslag van de NK Estafette ma 26 september, 20:32

De statistiek van 30 gedreven Sparta atleten die een historische prestatie hebben neergezet gedurende de NK Estafette weekend in September, door maar liefs 10 podiumplaatsen te veroveren (5xgoud; 3xzilver;2xbrons) en klasseringen boven het gemiddelde met de bijbehorende jeugdrecords.

NK Estafette: B junioren meisjes Nederlands Kampioen en Nationaal Junioren record en tweede, D junioren meisjes tweede en D junioren jongens derde! zo 25 september, 21:54

Zondag 25 September heeft Sparta met een team D meiden, B meiden en D jongens meegedaan met de NK estafette te Amstelveen. Vorig jaar was het 8 graden maar nu was het zomers warm. Gelukkig stonden er twee tenten om in de schaduw te zitten. Al die Spartanen, trainers, begeleiders, supporters en ouders bij elkaar en elkaar aanmoedigend gaf een goed Sparta gevoel. De afsluitende 10 x 100meter (voor de lol) was een goede teamervaring (in ieder geval een revanche voor vorig jaar).

Proficiat Pupillen op de NK estafettes za 24 september, 19:02

Een zonnige dag en een fantastische ambiance zorgde ervoor dat de Sparta Pupillen team 4 keer goud, een maal zilver en 1 maal brons in de wacht sleepten.

Nederlands kampioen, clubrecords en veel PR's bij NK meerkamp ma 19 september, 21:32

Maayke Nederlands Kampioen en clubrecord, Vera tweede en clubrecord, Sjoera zesde en Rowan negende op de Nederlandse Kampioenschappen Meerkamp

Nieuwe jasjes voor trainers do 15 september, 21:32

Sandra de la Combé heeft onlangs de ontwerpwedstrijd voor de nieuwe trainingskleding van AV Sparta gewonnen. Een speciaal jasje voor trainers maakt hier onderdeel van uit.