AV Sparta / Loopgroepen / Loopgroepen Zuiderpark / Train ook eens overdag!

Train ook eens overdag!

Train ook eens overdag!

Bij Sparta kun je ook overdag trainen, als voorbereiding op loopjes, om conditie op te bouwen, of om fitter te worden. Iedere maandag- woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend om 9.30 uur in het Zuiderpark.

Train ook eens overdag!

Wil je ook meedoen aan de City-Pier-City of een andere loop, maar heb je nog niet (genoeg) getraind? Heb je geen tijd om ’s avonds te trainen? Of wil je je avondtraining uitbreiden? Bij Sparta kun je ook overdag trainen! Wil je alleen trainen om conditie op te bouwen en fitter te worden, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! De trainingen zijn op maandag- woensdag-, vrijdag en zaterdagochtend om 9.30 uur.

Het voordeel van overdag trainen is natuurlijk dat je altijd goed kunt zien waar je loopt. Bovendien heb je na ruim een uur lekker sportief bezig zijn de rest van de dag energie en tijd om te doen wat je wilt.

Bert van Dijk, Trudy Breur, Richard Kessels en Ewout Ouwehand, trainers van Sparta geven bij toerbeurt de trainingen op de atletiekbaan, in het park en daarbuiten. Nieuwe deelnemers worden, nadat hun niveau is ingeschat toegevoegd aan één van de drie groepen: van joggers tot snelle lopers. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan altijd van groep worden gewisseld.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bert van Dijk of Ewout Ouwehand via e-mailadres ochtendgroep@avsparta.nl

Naast deze training geeft Agnes Nijman, ook trainer bij Sparta, op de zaterdag een speciale duin- en bostraining op Kijkduin. Deze groep verzamelt om 9.00 uur bij de Haagse Beek op Kijkduin.