AV Sparta / Loopgroepen / CPC training / Start CPC cursus AVSparta locatie Westvliet

Start CPC cursus AVSparta locatie Westvliet

Atletiekvereniging AV Sparta aan de Groene Zoom in Voorburg organiseert vanaf de week van 6 december een CPC cursus met als doel deelname aan de afstanden 5, 10 kilometer en de halve marathon. De praktijk heeft aangetoond dat samen trainen in een groep met een ervaren trainer echt het verschil kan uitmaken in het behalen van je doelstelling.

De cursus is geschikt voor lopers die al enkele kilometers kunnen hardlopen en zich willen verbeteren qua conditie, looptechniek en/of tijd maar de ondersteuning van een ervaren trainer missen maar ook voor minder ervaren lopers die graag aan de 5 km willen meedoen. Wij vinden het wel verstandig dat de toekomstige deelnemers, om geen blessure op te lopen, in staat zijn om momenteel minimaal 30 minuten aaneengesloten te kunnen lopen voor deelname aan de 10K groep en minimaal een uur aaneengesloten bij deelname aan de 21K groep.

De trainingen voor de 5km vinden plaats op woensdagavond om 19.00 uur en zaterdag om 09.00 uur.

De trainingen voor de 10 en 21km zijn op zaterdagochtend om 09.00 uur en door de weeks naar keuze op dinsdag en donderdag om 19.00 uur of op maandag en woensdag om 20.15 uur.

De deelnemerskosten zijn 70 euro, hiervoor krijgen de lopers gedurende 14 weken training en een functioneel loopshirt.

Voor inschrijven en meer informatie: stuur een mail naar loopgroepenvoorburg@avsparta.nl.

image1