AV Sparta / Loopgroepen / CPC training / CPC cursus Westvliet

CPC cursus Westvliet

Atletiekvereniging AV Sparta Voorburg organiseert vanaf zaterdag 10 december 2017 opnieuw een cursus hardlopen met als doel deelname aan de CPC.

De cursus wordt speciaal georganiseerd voor ervaren en beginnende lopers, voor mensen bij wie eerdere pogingen niet lukten, lopers die al enige tijd op zichzelf aan het trainen zijn maar professionele begeleiding missen en b.v. lopers die juist moeite hebben om regelmatig te gaan trainen voor een doel. Onder begeleiding van een enthousiast team van ervaren trainers worden er gedurende 14 weken trainingen gegeven gericht op deelname aan de afstanden 5 en 10 kilometer en de halve marathon. In de cursus komt alles aan de orde wat een loper moet weten, zoals voeding in relatie tot hardlopen, veel aandacht voor looptechniek en het (h)erkennen van sportblessures. De praktijk heeft aangetoond dat het lopen in loopgroepen onder begeleiding van een trainer echt het verschil kan uitmaken bij het behalen van je persoonlijke doelstelling(en).

De trainingen voor de 5 km vinden plaats op woensdagavond om 19.00 uur en zaterdag om 09.00 uur. De trainingen voor de 10 km en de halve marathon zijn op dinsdagavond en donderdagavond om 19.00 uur en zaterdagochtend om 09.00 uur. De trainingen worden gehouden op zowel de atletiekbaan aan de Groene Zoom als in rustige straten en in Meijendel. De deelnemerskosten zijn € 60 euro inclusief een functioneel loopshirt. Het is mogelijk om een aantal proeftrainingen mee te maken.

Voor inschrijven en meer informatie: stuur een mail naar loopgroepenvoorburg@avsparta.nl.

WV-CPC2