AV Sparta / Jeugd

Jeugd

Hieronder vind u alle onderwerpen met betrekking tot de baanatletiek voor de jeugd van 6 tot en met 15 jaar.

Activiteiten

Naast de trainingen en wedstrijden organiseert AV Sparta ook nog andere activiteiten voor de jeugd. Deze worden afwisselend georganiseerd door trainers en ouders op locatie Den Haag of locatie Voorburg. Een maal per jaar gaan we met de pupillen en DC junioren op kamp!

Algemene informatie

Vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom bij AV Sparta. Op speelse wijze maken ze kennis met baanatletiek. Tweemaal per week geven de jeugdtrainers training, waarin plezier in de sport voorop staat!

DC Competitie

Ook in 2015 doen we weer mee met de DC competitie! Dit zijn leuke clubwedstrijden waarbij we in de regio alle atletiekonderdelen als groep doen. Iedere atleet doet maximaal drie onderdelen en bij voorkeur die onderdelen waar zij goed in is (beslissing ligt bij de ploegleider).

 

Leeftijdsindeling

De leeftijdsindeling voor de jeugd gaat ieder jaar per 1 november een categorie omhoog.

Pupillencompetitie

In de regio 8 Den Haag e.o. zijn de volgende verenigingen vertegenwoordigd: AV’40, Haag Atletiek, Olympus ’70 en AV Sparta. Wij organiseren voor het zomerseizoen vier leuke wedstrijden voor pupillen van verenigingen in regio 8.

Trainers Voorburg

Hier vind u de meeste gezichten en namen van onze jeugd baanatletiektrainers op locatie Voorburg.

Trainingen Den Haag

Hieronder vind u de trainingstijden voor de jeugd trainingen op locatie Zuiderpark in Den Haag. De trainingen zijn ingedeeld naar leeftijd, hier vind je de leeftijdsindeling.

Trainingen Voorburg

Hieronder vind u de trainingstijden voor de jeugd op Sportpark Westvliet in Voorburg. De trainingen zijn ingedeeld naar leeftijd. De leeftijd indeling (groep) is via de inhoudsopgave op een aparte pagina te vinden onder jeugd. Je kan 3 gratis proeflessen op locatie Voorburg doen. Je moet je hiervoor dan aanmelden via dit formulier. Je krijgt dan per e-mail bericht of en zo ja wanneer je kan komen trainen.

Let op: Per 1 juli 2016 is er een wachtlijst voor de proeftrainingen voor de pupillen.

Veel gestelde vragen over pupillenwedstrijden za 17 maart, 13:03

In de aanloop naar het buitenseizoen zijn de meest gestelde vragen over wedstrijden voor pupillen gebundeld.