AV Sparta / Blogs / Paulus / Het woght lentuh

Het woght lentuh

Zeven uur, tijd om op te staan en met mijn ochtendritueel te beginnen, eerst de drie B’s afwerken , Broodje, Bakkie, Bouten en dan de sportkleren aan en naar ’t Zuidâhparruk voor een afstraffing bij Sparta. Dat Bakkie plur werd een Baggâhbakkie senseo en die boterham werden er twee met kaas. Dat bouten zal ik niet over uitweiden maar het was een formidabel kunstwerkje. Hier wil ik het bij laten want ik heb geen foto’s genomen. Na dat ritueel wees de klok tien over negen aan en werd het tijd om op te stappen. Mijn stalen ros stond in de stal beneden te wachten op wat komen zou. De reistijd naar het Zuiderpark is gemiddeld tien minuten. Ik melde mij aan bij de maandag-ochtend-trainster, Trudy die mij gelijk punten gaf voor op tijd zijn . tenminste ze schreef wat op een papier met allemaal kruisjes. Volgens mij, bij tien kruisjes mag je een keer gratis een rondje lopen door het park. Onderweg naar sparta was het me al opgevallen dat er al op enkele plekken paarse krokussen de eerste zonnestralen opvingen, maar in het park wemelde het van de bloemen. ….het woght lente!!!!!! Wie vind het opwarmen van de aarde nou erg als je dit op een vroege maandag-februari-morgen mag meemaken. Elluf graden!!!!! Laat maar komen die vroege lente. Veel Vogels waren al druk in de weer met nestkasten openbreken omdat ze hun ei kwijt moesten. Een stel bontgekleurde        Hardlopers stond in een grote kring hun opgelegde opdrachten uit te voeren terwijl twee halsbandparkieten inbraken in een kast daar boven in de bomen….het woght lente!!!!!! De natuur krijgt jeuk. Na een relaxte training was het tijd voor een Bakkie koffie een beetje bijpraten over de nieuwe kleedkamers en het geel zwarte meubilair. Een gesprekje met Ewoud viel gunstig uit voor mij toen hij zei dat ik door de commissie goed genoeg bevonden was en nu officieel tot mijn vierde loopgroep  kon toetreden. Hoera!!!!! ….het woght lente!!!!!! Ik was even vergeten dat er ook overdag gebruik gemaakt kon worden van de douches dus moest weer stinkend naar huis fietsen. Volgende week mijn badmuts mee dus………tot blogs

P@ulus

Commentaren

Meld u aan of maak een gebruikersaccount aan om commentaar te geven.