AV Sparta / Blogs / Paulus / Het Coronatijdperk uitgestorven stranden

Het Coronatijdperk uitgestorven stranden

`t is al weer ff geleden dat ik een blog geschreven heb maar ik heb een goed excuus. Mijn laptop heeft kuren en aangezien ik geen wizzkid ben zal ik het op een of andere manier moeten zien op te lossen. Maar het lukt me redelijk nu. Ondertussen zitten we in een Corona crisis al zo’n 2 ½ week. En na gisteren naar de minister president te hebben geluisterd duurt dat nog wel even. Geen samenscholingen, dus niet trainen bij Sparta. Veel je handen wassen en niemand in zijn gezicht spugen. Je mag wel voor jezelf lopen maar het beste is toch binnen op de bank blijven hangen en naar een filmpje kijken of het huis verbouwen. Naar het schijnt is het topdrukte bij de bouwmarkten en daardoor nog drukker bij de EHBO. Want de meeste mannen kunnen wel met een computer uit de voeten  (niet erachter) maar een keuken opknappen is toch een totaal andere discipline. Dus zitten ze met hun hand in het verband vòòr de tv hun vrouw te irriteren. Met hun telefoon binnen handbereik niet onder hun kont want als je op je telefoon zit kan je er niet mee werken. Je kijkt op je telefoon dus en dat is moeilijk onder je achterwerk. Dus zitten ze de hele dag hun kinderen te irriteren en hun app-genoten  te overspoelen met filmpjes die allang tien keer de revue gepasseerd zijn maar blijven binnestromen. De ene Coronagrap na de andere stroomde binnen de afgelopen weken en eerlijk zijn , ik deed er ook aan mee. Nu het tot iedereen is doorgedrongen (ook bij mij) wordt het een stuk rustiger op de appgroepen. Oké een klein grapje op z’n tijd moet nog wel kunnen want zoals die leipe clown altijd zei “altijd blijven lachen Adriaantje”. Nou vond ik het altijd wel een irritante clown maar hij heeft wel gelijk. Al zitten we tot het einde der tijden op de bank. Blijven lachen. “plurt lekkâh op agtuhlèke koekwâus, met je blijven lachen”. We zitten dus midden of aan het begin van een noodtoestand die geen mens had zien aankomen. Waarzeggers, profeten, charlatans, waar bleven jullie? Je moet in de rij voor de action zag ik net toen ik er langs fietste. “maar wat moet je nou zo nodig  bij de action hebben dat je daarvoor in een lange rij aansluit. De wc papier gekte is achter de rug dacht ik maar waar ik boodschappen doe is er nog geen pakkie floei te krijgen om je reet mee af te vegen. Gelukkig zijn de kratten bier nog volop voorradig anders had ik nog een drankprobleem ook.  Als, ik zeg als dit allemaal achter de rug is zeg maar het einde van het Coronatijdperk, wordt de eerste babyboom verwacht, want ja behalve je vrouw irriteren kan je haar ook bezwangeren met alle gevolgen van dien. Dat irriteren kan ook lijden tot een massale echtscheiding boom. Wat voor de vrijgezellen onder ons kan zorgen voor een groter aanbod op de relatiemarkt. Tinder zal ontploffen dus zal ik me maar snel inschrijven. Allemaal hèèl veel sterkte de komende tijd. keep on running, ik kom jullie ongetwijfeld nog wel eens tegen de komende tijd ergens ronddolend , hollend op het strand of in het Zuidâhparruk. Dus tot blogs

P@ulus

Commentaren

Meld u aan of maak een gebruikersaccount aan om commentaar te geven.