AV Sparta / Blogs / Paulus / Deeltijd(hâgtlaup)baan

Deeltijd(hâgtlaup)baan

Ik loop al een poosje deeltijd bij de groep van mijn zus Agnes en Richard, (Richâgd is geen zus van mij). Groep Ari is deze groep door mij gedoopt tig blogs geleden. Mijn andere groep, de PiMaJo’s. Benoemd naar trainers Pietâh, Mâghtin en Gôzilia, ook wel genoemd Josè. (Oh nee andersom bedoel ik). Ari kon kiezen tussen RiAg of Ari nou die keus was snel gemaakt. Wat een vermelding op een ongeinblog allemaal niet teweeg kan brengen,. Het was niet eens mijn bedoeling dat deze titels de geschiedenis in gingen als echte teamnamen en zelfs bij sommige evenementen  in de deelnemerslijst zouden staan. Nu lopen er bij de PMJ’s (weer een afkorting) een klein groepje jonge talenten en die zullen het met die naam moeten doen. Als ze de betekenis van deze schaamnaam nog niet kenden ….bij deze het antwoord en dat geld ook voor de Ari’s waar ook nieuwe talenten zich aanmelden. Ze zullen het er mee moeten doen. Ikzelf profiteer van beide groepen, ten eerste leer ik dan meer mensen kennen en ten tweede kan ik de snelheid van de PMJ’s niet meer bijhouden want ik word een dagje ouder en met de ouderdom komen de kwaaltjes en andere ongein waar ik niet op zat te wachten. Maar waar ik wel zal moeten dealen. Publiek geheim is ook dat ik het niet zo op eentonige rondjes op de atletiekbaan heb. Misschien associeer (tering wat een uitdrukking voor een hagenees!) ik een atletiekbaan teveel met mijn werk in het verleden waarbij ik vele maar dan ook heel veel rondjes heb moeten lopen kruipen en rijden bij mijn werkzaamheden. Brullend op een shovel, rupsend met een minigraver of gewoon met een kruiwagen vol nieuwe goten om daarna op mijn knieën de deksels te monteren of verwijderen. Dus ik ben klaar met werken en klaar met die rondjes lopen al zal ik dat ongetwijfeld nog wel eens doen. Nu begreep ik van Richâgd dat er nog een groep is die op de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag ochtend ook een groep is die zich groep BERT kunnen noemen (nog een schaamnaam). Genoemd naar Begt, Ewâut, Richâgd en Trudy. Bij deze, binnenkort ook in de uitslagen dus.

Tot blogs…….Paulus

Commentaren

Meld u aan of maak een gebruikersaccount aan om commentaar te geven.