AV Sparta / Blogs / Paulus / CPC 2020 verslag

CPC 2020 verslag

Er was eens een man uit Verona…Zijn bijvrouw heette Ilona

hij viel door de mand, want hij kuste haar hand

nu hebben ze beide Corona

Rochelend kotsend, kwijlend, snotterend, stampend, misselijk en helemaal naar de klote kwamen ze over de eindstreep. Tenminste dat mag ik wel verwachten. Ik was er niet bij want ik vloog naar alle kanten op het parcours vandaag. Op de E-bike wel te verstaan. Onderweg naar het Malieveld kwam ik ze al tegen; dames en heren in strakke broekjes en fel gekleurde jasjes, truien en mutsen. Ik stalde mijn fiets bij het hertenkamp en liep even over het veld dat al zo erg mishandeld was de laatste tijd. Boeren met tractoren, bouwers met trekkers en belading voor grondverzet. En net nu het voorjaar eraan komt en het gras begint te ontluiken lopen er weer duizenden koekwauzen over ons mooie gewijde veld te stampen om die felbegeerde medaille in de wacht te slepen. (Er wordt daar heel wat stikstof fabriekjes platgewalst.) Maar daar moesten ze wel eerst 5 , 10 of 21 en nog wat kilometers voor lopen en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Rochelend kotsend, kwijlend, snotterend, stampend, misselijk en helemaal naar de klote moeten ze dus die finishlijn halen voor die blikken plak. Ik fietste om het Malieveld heen om me te instaleren voor de start van de 10 km . dat verliep in  golven en na de eerste ben ik meegefietst langs het parcours en dat valt zonder lichtgevend vestje niet mee overal werd ik van de weg gestuurd door verkeersregelaars die het soms te fanatiek regelen maar als ik mijn camera liet zien dan mocht ik meestal wel door. Volgende keer een vestje aan en dan kom ik zelfs bij Rutte in het torentje, maar dan zie ik de CPC niet. Weer bij de finish aangekomen kwamen ze weer Rochelend kotsend, kwijlend, snotterend, stampend, misselijk en helemaal naar de klote over de finish. De fluimen vlogen in het rond. Shitt !!! mondkappie vergeten want die heb je bij zo’n evenement wel nodig gezien het rondvliegend eerdergenoemde vocht uit Verona. Gelukkig hingen er nu bij de Dixi’s flacons met desinfecterende vloeistof met alcohol.  Dus heb ik er een paar van ‘t hek gerukt voor onderweg. Stel je voor dat ik dorst krijg onderweg. Nou ja de tien km heb ik gehad nu was het tijd voor de halve. Zeg maar het halve echte werk dus want de ultieme wens voor deze duizenden leegschedels is toch wel om de hele op hun lijstje af te vinken. Een tip van mij ….niet doen want het is gekkenwerk en ik kan het weten want deze gek heeft hem in 04-04-2004 gelopen in Rotjeknor, maar dat was voor die mooie datum en niet voor die 41km en 195 mtr. Maar we hadden het over de CPC. Ik fietste weer richting Scheveningen om me bij het Kurhaus te settelen voor een fotoshoot. Er was tijd genoeg om even een piertje te pakken en even langs de zeereep te fietsen. Daarbij liep ik Roald tegen het hippie lijf en we hebben daar bij de vuurtoren de eerste Kenianen langs laten lopen, die gingen toch veel te vlug. Dus Roald “de mazzel” ik ga naar het Kurhaus voor een paar plaatjes. Leenderd stond al op de locatie en langzaam werd het steeds drukker. Ik heb veel clubgenoten langs zien lopen en ook heel veel niet. Dat wil niet zeggen dat ze er niet waren maar het was giga druk. Ik startte mijn stalen ros en fietste tegen de flow in naar de laatste loper die op de Seghbroeklaan werd opgejaagd door mijn vrienden in het blauw. “TON, (zo heete die loser) laat je niet opjagen hoor door die eikels gewoon Rochelen kotsen, kwijlen, snotteren, stampen, en spugen dan blijven ze wel op afstand. Veel succes ik ga naar de brouwerij thuis en lekker op de bank hangen met een hand in mijn broek een been op tafel en de A.B. in mijn hand lekker een broodje shoarma bestellen. tot Maandagochtend Dinsdagavond Donderdag bij de chinees Vrijdagochtend Zaterdagochtend en tot blogs

P@ulus

Commentaren

Meld u aan of maak een gebruikersaccount aan om commentaar te geven.