AV Sparta

Twitter bird

AV Sparta is een atletiekvereniging met twee vestigingen: in het Zuiderpark in Den Haag en op sportpark Westvliet in Voorburg.

Interesse in atletiek of hardlopen bij Sparta? Kijk bij informatie voor de jeugd, of kom eens langs op de trainingen, zie onder baanatletiek of loopgroepen. Reacties kun je kwijt op het prikbord.

Voor vragen of opmerkingen aan Sparta, zie de contact pagina.

Uitslagen en foto's

Meer uitslagen en foto's Foto's delen

Agenda

Meer wedstrijden

Kilometervreters

Wie loopt de meeste wedstrijdkilometers?

Nieuws

Baanwedstrijd op 1 september do 21 juli, 15:36

Op donderdag 1 september is er een avondwedstrijd op onze baan in het Zuiderpark voor junioren, senioren en masters.

Geen jeugdtraining 18 juli 2022 ma 18 juli, 18:13

I.v.m. de extreme hitte zijn er op 18 juli 2022 geen jeugdtrainingen op het Zuiderpark. 

Hardloopwinkel 1 van de 4 lopen en crosses

De data zijn bekend voor het Hardloopwinkel 1 van de 4 circuit van wegwedstrijden en crosses in en rond Den Haag, je kunt je weer inschrijven.

Recordaantal Spartanen op NK junioren, brons voor Angelo de Nooijer za 18 juni, 22:03

Achttien U18-atleten van Sparta stonden het afgelopen weekend op de startlijsten van het NK junioren, dat op de baan van AAC in Amsterdam-West werd gehouden. Niet eerder deden zoveel Spartanen aan dit evenement mee. Angelo de Nooijer behaalde brons bij het verspringen en werd vijfde op de 200 meter. Zoë van Dam, vijfde op de 2000 meter steeple, en Bryan Duff, zesde op de 100 meter, deden het eveneens prima.

CD-meisjes naar A-finale, CD-jongens naar B-finale za 11 juni, 21:23

De Meisjes Junioren C en D hebben zaterdag in Gouda na de derde competitiewedstrijd van dit seizoen de A-finale gehaald. De Jongens C en D deden het ook prima. Zij kwalificeerden zich voor de B-finale.

Inschrijving Sparta kamp 2022 wo 1 juni, 21:35

Zet 21 t/m 23 oktober maar snel in jouw agenda, want dan staat het Sparta kamp weer op de planning. Waar en wat, dat houden we nog even geheim, maar meer informatie zal je snel ontvangen. 1 ding is zeker, het wordt een ander, maar net zo’n gaaf kamp als voorgaande jaren!

Rik Faber en Famke Wiersma kampioen op Nationale Indoor ma 21 maart, 12:50

Bij de Nationale Indoor voor D-junioren hebben Rik Faber en Famke Wiersma zich gekroond tot de beste sprinters bij de eerstejaars D. Sparta sleepte zondag in Apeldoorn twaalf finaleplaatsen en zes medailles in de wacht.

Clubrecord voor Amber Steijn zo 6 maart, 17:12

Amber Steijn heeft zondagmiddag in Assendelft het clubrecord op de 60 meter indoor voor Meisjes Junioren D verbeterd.

Update 1 van de 4-lopen 2021/2022 zo 27 februari, 18:56

Hierbij vind je de bijgewerkte lijsten van het persoonlijke en het clubklassement van de 1vd4-lopen. Ook het prijzenschema is bekend

Vijf keer top 10 voor Sparta tijdens NK Junioren zo 20 februari, 18:43

In lange tijd heeft Sparta niet zo veel atleten afgevaardigd naar het NK Junioren Indoor, dat afgelopen weekend in Apeldoorn werd gehouden: vijf jongens en zes meisjes in de categorie U18. De oogst was vijf klasseringen in de top 10 van de diverse onderdelen.

In memoriam Fried Misdorp ma 17 januari, 9:37

Op zondag 16 januari 2022 is Fried Misdorp  overleden. Fried was al lid van Sparta sinds de jaren 80 en actief op de weg en op de baan. Hier ook de rouwkaart.

Jeugdcross afgelast di 21 december, 13:19

De tweede wedstrijd van de Haagse Cross Competitie 2021/22, die op zondag 9 januari in het Zuiderpark zou worden gehouden, is afgelast. Naar een nieuwe datum wordt gezocht.

Elf nieuwe juryleden za 27 november, 15:33

Het jurycorps voor baanwedstrijden is met elf leden uitgebreid: vier Junior Officials en zeven volwassen juryleden. Dit zijn de namen.

Nieuws archief